If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
определено се покачва осезаемо а преди като не беше зацепена правилно гореше много малко ама и не вървеше а сега.............да гори поне върви доволно.гледам да не е настъпвам още поне едни 2000км.ма един два пъти неиздаржах и
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Не мисля, че пречи. Не знам как процедирате със смяната на масла след ремонта- по принцип се препоръчва след 1000- 1500 км. Без газ 'до дупка', без високи обороти, по възможност дълги преходи (да загрее нормално). И така.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Ем да аз така е карам по принцип повече на дълги разтояния за къси имам колело.а масло и сложих 10w40 Q8 formula тва до 3000км след тва го махам и ще сложа CASTROL 10W60 понеже ще слагам и чип.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Моят разход в града е 18-20 карам само 1-2 и 3 та понякгя, но моята е различна надявам се не много от вашите имам изпускателна система на Новитек която започваот самия двигател чак до края не е само накрайник както на повечето коли. след 4500 до към 7 8000 звукът и е невероятен това е нещото което ме радва най-много затова и разхода и е такъв по магистралата 120 5 та 9 литра сипвам само 98 но този 98 е изтински 98 а не като този в България нищо лошо но мисля че го мешат от време на време. Вчера реших да погледна въздушния филтер и какво да видя огромен цилиндричен и на пръв поглед приличахе на чист реших да го "тупна малко" и "почна да пада пясак с количества се едно че замешвах за плоча" както и да е тупах го 10 мин. и го сложих с надеждата да харчи по малко. също така не забелязах от каде влиза въздух като филтера се поставя в един пласмасов цилиндър които е затапен и еднсвеният отвор е този към двигателя как влиза въздух до този филтер изобщо ???? :hmmm:
колата пали без проблем .но след 1-2 мин започва да се влошава работата на мотора.вода се самнявам да е попаднала върхо мотора но не се сетих да видя филтара
Може и при свещите да ти се е събрала вода, имал съм го този проблем преди.
Но е крайно вероятно да имаш в самия възфушен филтър вода. Той е един конус такъв и ако е засмукал вода, може да си седи в него, като я палнеш - пали без проблем, защото не смуче достатъчно силно. Като дадеш гас - смуче яко и съответно дръпва водата. Това съм го имал и си счупих двигател така (не на алфата).
Comment